Iznajmljivanje vozila

Kategorije vozila koje možete rentirati kod nas.

Velika ponuda vozila iz različitih segmenata.

ZIM Rent a car Beograd, agencija za iznajmljivanje putničkih automobila, se nalazi u samom centru Beograda, u ulici Pjarona De Mondezira ( Tadeuša Košćuška) 28, tel. 0659872651 i 0113036500.

Opel Astra 1.6 limuzina automatik, povoljna cena. Automobil je dostupan i na aerodromu Beograd.Dostava i preuzimanje na aeodromu Nikola Tesla tokom radnog vremena bez doplate. Dnevne cene od 20.00 eur. Svi najmovu od četiri dana i više su na bazi neograničene kilometraže. Zimska oprema na svim automobilima, bez doplate. Drugi vozač gratis. Zeleni karton za Opel Astru automatik uključen u cenu najma. Dečije sedište gratis.

Rent a car, rentiranje, iznajmljivanje automobila

Rent a car, rentiranje, iznajmljivanje automobila

Ukoliko Vam je potreban automobil, u ZIM rent a car-u možete iznajmiti automobil po vašoj meri. U ponudi su mali gradski automobili, zatim automobili srednje klase, dizel i benzinci, poslovne limuzine, kao i porodični karavani za odlazak na odmor. Sve kategorije vozila su u ponudi sa automatskim ili manuelnim menjačem. Osim putničkih vozila, ZIM nudi iznajmljivanje putničkih kombija tipa Opel Vivaro sa 8+1 mesta. Cene i uslove možete proveriti na sajtu https://www.zim-rentacar.com/rent-a-car-beograd-cene , uz napomenu da su sve cena sa uključenim Pdv-om, dnevne,
i da uključuju neograničenu kilometražu, za najmove od 4 dana i više.

Tokom zimskih meseci, svi automobili imaju zimsku opremu, a ukoliko vam je potrebno sedište za dete ili Gps navigacija, ZIM rent a car pruža ovu uslugu besplatno. Pre svakog iznajmljivanje automobili se proveravaju i dezinfikuju. Osim u sedištu agencije, svaki automobil može da se preuzme na aerodromu Beograd, uz predhodni dogovor, ili u jednom od Beogradskih hotela. Na sve cene iz cenovnika, za posetioce sajta registracija-vozila.rs odobravamo popust 10%, kao i posebne dodatne popuste za duže, mesečne najmove.

One thought on “Iznajmljivanje vozila

  1. Iznajmljivanje vozila u Beogradu, popust, odlične cene.

Comments are closed.